Gerard van Deelen

Wethouder

Even Voorstellen

Ik ben Gerard van Deelen, getrouwd met Joke van Deelen-de Boer en vader van drie kinderen, die het ouderlijk huis inmiddels verlaten hebben. In het dagelijks leven leid ik als ondernemer een internationaal handelsbedrijf. Sinds 2002 ben ik lid van de raadscommissie en sinds 3 januari 2011 lid van de gemeenteraad. daarnaast ben ik lid van de regiocommissie FoodValley.

Wonen en werken in ons mooie dorp

Door Gerard van Deelen

 Scherpenzelers zijn harde werkers. Niet alleen doordeweeks, maar ook op zaterdag worden de handen op het "Zwarte Land" en elders uit de mouwen gestoken. De tijd van overleven om door de crisis heen te komen lijkt achter ons te liggen. Ook in Scherpenzeel is er ruimte nodig voor groei. Wij willen onze bedrijven niet wegjagen naar andere gemeenten. Scherpenzeelse bedrijven horen in Scherpenzeel.

 

De SGP ziet graag dat de gemeente met name lokale ondernemers faciliteert en ruimte biedt om hun bedrijf uit te breiden of op te starten. Dat is goed voor de lokale werkgelegenheid. Bruisende, dynamische bedrijven zijn een steun in de rug voor de Scherpenzeelse bakker, slager, supermarkt, schilder, loodgieter, hovenier en andere winkeliers en bedrijven. Maar denk ook aan jongens en meisjes en ouderen met andere talenten. Daar is passend werk voor nodig. Daar ligt een verantwoordelijkheid. Bovendien; wie wil er nu niet fietsend of lopend naar het werk?

 

In de visie van de SGP is Scherpenzeel een dorp waar alleenstaanden, gezinnen met kinderen en ouderen levensloopbestendig kunnen wonen. Daarom is extra aandacht nodig voor betaalbare woningbouw voor starters, senioren met een laag inkomen en huurders die niet in aanmerking komen voor sociale huur. Stijging van woonlasten. zoals OZB houdt de SGP graag beperkt.

Terug naar overzicht