HomeAgendaSamen meedenken en praten over de toekomst van Scherpenzeel

Samen meedenken en praten over de toekomst van Scherpenzeel

Samen meedenken en praten over de toekomst van Scherpenzeel
U krijgt als inwoner van Scherpenzeel als eerste de unieke kans om mee te denken en te praten over de toekomst van uw mooie dorp.
Burgemeester Corry van Rhee-Oud Ammerveld licht dit als volgt toe: “De wereld om ons heen verandert voortdurend en daarom moeten we er regelmatig bij stilstaan wat dit voor ons dorp betekent. Welke voorzieningen vinden we het belangrijkste. Waar gaat de gemeente de beschikbare menskracht en financiën aan besteden? Daarover willen we graag met u in gesprek. Komt u ook?”
Om u de gelegenheid te geven volop mee te doen zijn er twee boeiende bijeenkomsten georganiseerd. De eerste vindt plaats in Kulturhus de Breehoek, op donderdag 11 oktober van 20.00 tot 22.00 uur in de Breehoek.
De tweede op donderdag 18 oktober van 16.30 – 18.30 uur in de Kromme Hoek. Indien u zich wilt aanmelden is dat fijn. Dat kan via secretariaat@scherpenzeel.nl Maar vrij inlopen is ook prima.
Op dit moment is de gemeente bezig met een ‘foto van Scherpenzeel’, dat inzicht geeft in alle feiten, trends en ontwikkelingen. Dus hoe staan we er financieel voor, wat gebeurt er met de samenstelling van onze bevolking, past het aanbod van woningen daar goed bij, hoe gaat het economisch? Dat soort feiten. Delen van deze foto willen wij met u bespreken. En ook horen waar u trots op bent in Scherpenzeel, wat er zo moet blijven en wat moet veranderen. Het wordt een interessante en inspirerende avond!
Ik hoop dat u op 11 oktober of 18 oktober aanwezig kunt zijn.
Uw mening doet er toe!
Met vriendelijke groet,
Gemeentebestuur van Scherpenzeel

18 okt. 2018
16:30 - 18:30 uur

Locatie
De Kromme Hoek
Scherpenzeel